Ontdek onze events

GT4 Clubsport Experience 

Bent u op zoek naar een echte adrenalinerush? Geniet van een dag op het circuit met een Porsche Cayman GT4 Clubsport onder professionele begeleiding. Aan de hand van verschillende niveaus zorgen wij voor een unieke circuit ervaring.

Petrolhead Days @ Zolder

Op 4 km asfalt zonder verkeerslichten en / of kruispunten ontdekt u de ultieme power van uw Porsche en voelt de adrenaline door uw aderen stromen. Leer in de Warming-up de perfecte lijn rijden onder begeleiding. Of kies voor Sport en rijd van vrij rijden met andere gepassioneerden. 

Porsche Track Training @ Spa 

 Stap in. Riemen vast. Begin je individuele hoge snelheid avontuur met de Porsche Track Experience. Een Porsche heeft een enorm potentieel. Hier leert u het te benutten. Naast rijprecisie en prestaties staan altijd maximale veiligheid en rijplezier centraal. Ontketen je volledige rijpotentieel - van de eerste bocht tot het podium van de winnaar.

Taycan E-Warm up @ Hockenheim

Beleef autosport niet alleen vanaf de tribune, maar midden op het circuit bij Porsche Experience Center Hockenheimring. Het center biedt verschillende formats, waaronder E-Warm-Up, Precision en Performance, om Taycan rijders in staat te stellen hun rijvaardigheden te verbeteren en hun grenzen te verleggen.

Porsche Experience Centre @ Leipzig 

Rijd op het FIA-goedgekeurde circuit dat de mooiste bochten van circuits over de hele wereld nabootst, leer de ideale rijlijnen en sensaties van een Porsche te ervaren. Probeer ook het avontuurlijke 6 km lange off-road parcours en zie hoe de Cayenne en Macan door waterlijnen en steile hellingen kunnen rijden. Maak ook een rondleiding door de fabriek en ontdek de unieke technologie Just in Time die wordt gebruikt om onze vierdeursmodellen te bouwen.

Porsche Precision Day @ Mettet

Bent u de trotse eigenaar van een 718, 911 of Taycan en wilt u uw rijvaardigheden naar het volgende niveau tillen? Dan hebben wij de perfecte ervaring voor u! Porsche Centre Mechelen biedt namelijk de unieke kans om deel te nemen aan onze "Precision"-day op het befaamde circuit van Mettet, onder leiding van onze ervaren Porsche-instructeurs.

Porsche Golf Cup @ Keerbergen

Porsche en golf hebben een lange geschiedenis van samenwerking, beginnend met het ontwerp van de 356 waarmee Porsche-golfliefhebbers hun tas konden meenemen. Neem deel aan één van de 9 kwalificatiewedstrijden om kans te maken op de nationale finale of de Porsche Golf Cup World Final op prestigieuze greens in België.

Warm - Up @ Nijvel 

Bij ons is één aspect belangrijker dan alle andere: de rijder. Daarom draait het bij de Porsche Experiences om oefenen van bij de start. Het basisprincipe is duidelijk: al doende leert men, op alle niveaus van de trainingsoefeningen. Zo kan u uw rijvaardigheden stap voor stap bijschaven. 

Porsche Ice Experience 2024 @ Finland

Zin om uw slee in te ruilen voor een Porsche?
Stond u als kind altijd als eerste in uw winteroutfit klaar van zodra het sneeuwde?
Het is toch niet omdat er wat jaren verstreken zijn, dat dit niet meer het geval zou kunnen zijn.

Ons Volgen