Porsche Ice Experience

Zin om uw slee in te ruilen voor een Porsche? Stond u als kind altijd als eerste in uw winteroutfit klaar van zodra het sneeuwde? Het is toch niet omdat er wat jaren verstreken zijn, dat dit niet meer het geval zou kunnen zijn. Ervaar het rijden op sneeuw en ijs in een adembenemend hagelwit landschap. Onze gekwalificeerde trainers helpen er uw rijstijl in de meest extreme winterse omstandigheden te verbeteren. Leef u uit en verleg tegelijkertijd uw eigen grenzen!

Ice Experience : Voor u plaats neemt achter het stuur geniet u eerst een theoretische opleiding die helemaal draait rond veiligheid en rijdynamiek. Daarna kan u deelnemen aan verschillende workshops waar het glijplezier altijd om de hoek loert.

Ice Force : Omdat u de Ice - Experience ervaring al achter de rug heeft, kan u een stap verder gaan met Ice Force. Op dit niveau wordt het accent gelegd op massaverplaatsing, op het vinden van de ideale lijn, op hoe u overstuur kan aanhouden en op remtechnieken. Onze voertuigen voor deze training staan allemaal op spijkerbanden. 

Vul hieronder uw pre-registratie in om op de hoogte gehouden te worden. Ons Volgen