GT4 Clubsport Experience

Bent u op zoek naar een echte adrenaline rush? Geniet van een dag op het circuit met een Porsche Cayman GT4 Clubsport onder professionele begeleiding. Aan de hand van verschillende niveaus zorgen wij voor uw unieke circuit ervaring.

Level 1:
Track Experience € 795,-* Circuit Zolder 

Tijdens de circuit ervaring van niveau 1 maakt u kennis met het besturen van een echte racewagen op het circuit van Zolder tijdens de Petrolhead Days. De dag is verdeeld in verschillende sessies. Bij de circuit ervaring met Porsche is er voorzien om 40 minuten zelf te rijden en vervolgens worden er 10 min gebruikt voor hotlaps. Zo kunnen we ons focussen op de basis van circuit rijden en op techniek.

*Prijzen zijn exclusief BTW.

Level 2:
Track Training  1.799,-*  Circuit Spa Francorchamps

Tijdens de circuit training rijdt u op het formule 1 circuit van Spa-Francorchamps. De training is verdeeld in 3 sessies van 20 minuten onder begeleiding van een instructeur met de focus op de ideale lijnen, bochten, sturen en remtechnieken. Tijdens de circuit training focussen we op het verbeteren van de basisregels op een nieuw circuit.


*Prijzen zijn exclusief BTW.

Level 3:
Track Training Pro € 4.750,-* Circuit Spa Francorchamps


De eerste stappen richting race activatie. Tijdens de race training rijdt u 5 sessies van 20 minuten met een instructeur en data-analyse via de Race Navigator. Tijdens de training PRO ligt de focus op consistentie, trail braking en het verscherpen van uw circuit technieken.*Prijzen zijn exclusief BTW.

Level 4:
Race Training € 4.750,-* Circuit Spa Francorchamps


Bent u klaar om te racen? Tijdens de Race Training rijdt u 5 sessies van 20 minuten onder begeleiding van een instructeur en u bekijkt samen de data van de Race Navigator. Tijdens de Race Training ligt de focus op consistentie, trail braking en het verscherpen van uw circuit technieken. De Race Training is een uitgebreidere versie van de Circuit Training Pro.

*Prijzen zijn exclusief BTW.


Disclaimer  : Wij, Porsche Centre Mechelen NV, gebruiken uw hier verstrekte gegevens uitsluitend om u te benaderen in het kader van uw aanvraag. Wij gebruiken uw gegevens niet voor andere doeleinden en verstrekken deze niet aan derden.


Ons Volgen